×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

G2 och Vitality gör upp om IEM Dallas-titeln

1
Mathieu "ZywOo" Herbaut och Ilya "m0NESY" Osipov ställs mot varandra i finalen.
Efter en veckas CS-fest i Dallas ska det nu avgöras vilket lag som får titulera sig mästare av IEM Dallas 2024. På söndagskvällen ställs stjärnlagen G2 Esports och Team Vitality mot varandra i finalen.

G2 Esports
huNter, m0NESY, nexa, NiKo, Stewie2K

Team Vitality
apEX, flameZ, mezii, Spinx, ZywOo

Detta blir dock inte första gången lagen ställs mot varandra i turneringen. I gruppspelsfasen ställdes lagen mot varandra i upper bracket-semifinalen. Där visade sig Vitality vara det absolut starkare laget och gick segrande från matchen med 2—0 i kartor efter övertygande 13—6 och 13—5.

Det var G2:s hittills enda förlust i turneringen och har utöver detta imponerat. Trots att laget spelar med Jake "Stewie2K" Yip, som ersätter in game-leadern Rasmus "HooXi" Nielsen, har de slagit ut Faze Clan och uppstickarna 9z Team i slutspelet.

Vitalitys enda förlust kom mot just 9z i gruppspelsfasen. I slutspelet har laget besegrat Heroic och Danil "donk" Kryshkovets och hans lagkamrater i Team Spirit.

Finalen är schemalagd att starta klockan 20.00 på söndag och avgörs i bäst av tre kartor.

Artikelbild: PGL/Pressbild
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..