×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Klassiska CS-laget bygger om efter fiaskot i Major-kvalet

1
Två spelare har fått lämna femman.
Det klassiska nordamerikanska laget NRG Esports återvände till CS-scenen efter fyra år utan lag för att försöka kvala till den historiska första Majorn i Counter-Strike 2. Laget misslyckades dock i kvalet och nu väljer man att möblera om i sin femma.

Under de senaste dagarna har NRG meddelat att kanadensarna Justin "FaNg" Coakley och Damian "daps" Steele inte längre kommer att representera laget som spelare. FaNg får lämna organisationen helt och hållet men daps får en ny roll som coach för laget.

Som ersättare för de två kanadensarna har NRG hittills presenterat deras landsman Colby "Walco" Walsh som ansluter till laget som ny in-game leader. Vem den sista pusselbiten i femman blir är ännu inte klart.

NRG är nu:
Josh "oSee" Ohm
Vincent "Brehze" Cayonte
Jadan "HexT" Postma
Colby "Walco" Walsh

Artikelbild: Pressbild/ESL och Kalle Strömgren
Videokälla: Starladder/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..