×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Valve kräver "enklare" autografer för Major-stickers

1
Kreativa autografer verkar inte gå hem hos Valve.
Alla spelare som kvalat till en Major i Counter-Strike får skapa sina egna autograf-klistermärken som sedan förevigas som in-game items i spelet. Genom åren har utvecklingen av utformningen av spelarnas autografer accelererat och flera spelare anlitar grafiska designers för att få hjälp med att ta fram särskilt kreativa versioner av sina namnteckningar.

Denna utveckling verkar dock inte vara något som speltillverkaren Valve tycker om. Enligt den brasilianska nyhetssajten GameArena har Valve skickat ut nya direktiv rörande autograferna där spelare uppmanas att hålla sina autografer mer simpla.

"Designen är upp till er. Det kan vara väldigt enkelt, roligt eller inkludera någon personlig detalj. Men det ska inte vara en designad, komplicerad eller utsmyckad bild", uppges Valve skriva i sitt mejl.

Valve ska också ha skrivit att autografen måste vara skapad av spelaren själv och att den ska kunna ritas på ett papper på omkring 5—10 sekunder.

Direktiven ska ha fått flera spelare att behöva tänka om kring sina autografer och enligt GameArena har några spelare behövt göra om sina förslag helt och hållet.

Förutom att det är häftigt att få sin egen autograf i spelet utgör klistermärkena från Majors också en mycket lukrativ möjlighet för spelarna då en del av pengarna från försäljningen av autografstickers tillfaller spelarna.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..