×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Mexiko

Liquid-coachen vill att Valve hedrar avlidna CS-proffset

1
Många vill att den avlidna proffsspelarens minne hedras under Majorn.
Tidigare i vår drabbades CS-scenen av en stor tragedi då den amerikanska proffsspelaren David "cynic" Polster gick bort. cynic, som blev 23 år gammal, var en del av det amerikanska laget BOSS som i veckan deltog i det amerikanska LAN-kvalet till Majorn i Köpenhamn i spelarens ära.

Laget lyckades inte ta en plats i vårens Major men efter att laget åkt ut ur tävlingen lyfte Team Liquids brasilianska coach Wilton "zews" Prado frågan om speltillverkaren Valve ändå på något sätt kan uppmärksamma cynic under Majorn. I ett inlägg på X skriver Zews att han tycker att Valve borde implentera en sticker i spelarens ära och donera pengarna som klistermärket drar in till spelarens familj.

"Hey Counter-Strike, hur coolt skulle det vara att lägga till dessa klistermärken och låta pengarna gå till familjen?", skriver Zewxs i sitt inlägg.


Förslaget har fått stor uppmärksamhet på X och flera spelare ställer sig bakom förslaget. Valve har inte gjort någon uttalande i frågan.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: Valve

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..