×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Ryska insidern: donk var aktuell för G2 Esports

2
Den nya CS-stjärnan hade kunnat hamna i G2 Esports eller något annat storlag.
G2 Esports och Team Spirit förhandlade om en övergång av Danil "donk" Kryshkovets hösten 2023. Det avslöjar den ryska insidern Alexey "OverDrive" Birukov.

Det är i ett inlägg på X som OverDrive, som själv arbetar som scout åt Team Spirit, delat med sig av uppgifterna. I ett annat inlägg skriver OverDrive att donk också hade möjlighet att gå till Team Vitality, TSM eller Falcons Esports akademilag.


Som bekant blev det inte någon övergång och istället har donk fortsatt spela för Team Spirit under 2024. Under helgen vann laget sin första stora internationella titel efter att ha spelat hem IEM Katowice, mycket tack vare 17-årige donks fantastiska prestationer på servern.

Artikelbild: Pressbild/G2 Esports och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..