×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

donks supersiffror — bäst i IEM Katowice-gruppspelet sedan olofmeister 2015

1
17-åringens insats jämförs med Olof "olofmeister" Kajbjers dominans år 2015.
Under IEM Katowice-gruppspelet har Team Spirits 17-åriga underbarn Danil "donk" Kryshkovets stulit showen totalt. Talangen har både skapat kontrovers genom att högljutt hetsa mot motståndare och dominerat på servern.

Faktum är att ingen annan spelare varit lika framträdande under ett IEM Katowice-gruppspel sedan 2015. Det rapporterar den amerikanska nyhetssajten Dust2.us som jämfört donks HLTV-rating under gruppspelet med tidigare upplagor av tävlingen.

På sina tre spelade matcher har donk snittat en HLTV-rating på 1,62 över sju spelade kartor. Senast en spelare hade ett högre snitt i gruppspelet var år 2015 då den svenska legendaren Olof "olofmeister" Kajbjer noterades för 1,70. En viktig skillnad mellan de två spelarnas prestationer är dock att HLTV-ratingen uppdaterats och att tävlingens format ändrats vilket gör att donk spelat sju matcher jämfört med olofmeisters två.

Mycket tack vare donks otroliga prestationer på servern vann Team Spirit sin grupp och har därmed säkrat en direktplats i tävlingens semifinal. På lördag kväll kliver donk för första gången ut på en stor scen för att spela inför en fullsatt Spodek Arena.

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack och Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..