×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Navi-coachen kritisk mot supertalangens beteende: "En farlig väg"

1
Coachen hoppas att den 17-åriga supertalangen får hjälp att ändra sitt beteende.
Under veckan har den 17-åriga supertalangen Danil "donk" Kryshkovets lyfts till skyarna av Counter-Strike-scenen. Team Spirits supertalang har imponerat för sitt lag i IEM Katowice och dominerade på servern mot både Complexity Gaming och Natus Vincere.

Förutom att leverera bra prestationer på servern har donk också uppmärksammats en hel del för sitt beteende under matcherna. I flera klipp syns hur talangen skriker högt åt motståndarnas håll efter att hans lag vunnit rundor. Detta har väckt en del reaktioner och en av dem som är kritisk till donks beteende är Navis stjärncoach Andrey "B1ad3" Gorodensky.

I en intervju med CS-sajten HLTV hyllar B1ad3 spelaren för sin individuella skicklighet men uttrycker också oro för hur han beter sig.

— Han har en fantastisk framtid framför sig, men jag tror att det enda han behöver är att fixa sitt beteende. Ibland skriker han riktigt hemska ord för sin ålder, och det är konstigt oich väldigt sorgligt att ingen i närheten kan hjälpa honom, säger B1ad3 i intervjun.

— De hyllar honom till och med för att han gör detta, vilket är konstigt för mig. Jag skulle verkligen vilja råda honom att inte vara så aggressiv i sitt skrikande, fortsätter han.

Att andra spelare också kan vara högljudda och visa känslor under matcher menar B1ad3 är annorlunda och jämför med Team Vitality-stjärnan Dan "apEX" Madesclaire.

— Det är annorlunda. När apEX skriker är det en annan sak. Han (donk, reds. anm.) skriker dåliga ord och du ser att han menar det här, faktiskt. Det är en farlig väg tycker jag, säger B1ad3.

Nästa gång vi får se donk på servern är på tisdag då Team Spirit ställs mot världstvåan Faze Clan i gruppfinalen av grupp A. Natus Vincere fortsätter sin resa i gruppens lower bracket på måndagskvällen då laget ställs mot Eternal Fire.

Artikelbild: Pressbild/Team Spirit och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..