×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Brollan delad trea i Katowice – Faze Clan och Spirit till final

1
En stabil insats av svensken.
Under lördagen spelades semifinalerna av IEM Katowice. De två semifinalerna bjöd knappt på någon spänning alls och det hela var över på ett ögonblick (lite överdrivet).

Första matchen var mellan Faze Clan och MOUZ där många svenskar hoppades på en glödhet Ludvig "Brollan" Brolin. Tyvärr gick det varken bra för brollan eller laget i stort då man inledde första kartan med hela 13-3 (Nuke). När lagen sedan kom in på Mouz kartval Ancient såg det lika illa ut och man bytte sida vid ställningen 10-2. Sedan började en upphämtning som fick Spodek Arena att fokusera, klappa och tro, tyvärr höll det inte i sig och matchen slutade 13-11 till Faze som nu får spela ännu en final.

Efter Faze speedrun var det dags för underbarnet Danil "donk" Kryshkovets och hans Team Spirit att möta nyformade Falcons Esports. Trots Valves försök att nerfa donk med en sista minuten-uppdatering gick det inte att stoppa fenomenet. Team Spirit höll inne W-tangenten och körde över Falcons med 13-8 mycket tack vare just donk.

När matchen sedan fortsatte på Spirits kartval Ancient blev det magplask för Emil "Magisk" Reif med mannar som verkade helt handfallna inför den ryska maskinen. Matchen slutade 13-3 och donk fortsätter att briljera inför världens ögon, ynglingen registrerade en 1.64 rating med statsen 36-23, detta som entry-fragger.

Vi är många som hoppas att finalen blir bättre än dagens två bataljer. Finalen går av stapeln 17.00, söndag.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..