×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Team Spirit vinner IEM Katowice – donk fenomenal i finalen

1
Danil "donk" Kryshkovets briljerade när Team Spirit besegrade världstvåan i IEM Katowice-finalen.
Team Spirit är 2024 års IEM Katowice-mästare. Det ryska laget besegrade världstvåan Faze Clan med 3-0 i finalen efter ännu en fenomenal insats från 17-årige Danil "donk" Kryshkovets.

Spirits kartvinster kom på Nuke (13-9), Mirage (13-11) och slutligen Ovperass (13-3). Världens just nu hetaste CS-spelare donk toppade scoreboarden för sitt lag på alla kartorna och avslutade matchen med totalt 82 kills och en genomsnittlig HLTV-rating på makalösa 1.93.

För Team Spirit är turneringssegern den främsta bedriften hittills på Counter-Strike-scenen. Innan kvällens seger hade laget aldrig vunnit en tävling på högsta nivå utan som bäst nått semifinal vilket man gjorde i Majorn i Antwerpen 2022 och i IEM World Championship 2021.

Artikelbild: Adam Lakomy och Stephanie Lindgren/ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..