×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

donk hotad med böter av admins — skrek alldeles för fula ord

1
Supertalangen blev tillsagd av admins efter en av gruppspelsmatcherna.
En stor snackis under IEM Katowice har varit Team Spirits 17-åriga supertalang Danil "donk" Kryshkovets. Den ryska spelaren har varit briljant på servern och är än så länge en av turneringens bästa spelare.

Det är dock inte bara spelarens prestationer som varit i fokus under tävlingen. donk har också uppmärksammats av bland annat Natus Vinceres coach för att ha skrikit mycket fula ord till motståndare mellan rundorna.

Nu rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews att donks trashtalkande gått så långt att han hotats med böter av tävlingsarrangören ESL:s admins. Detta framgår av en Youtube-video som Team Spirit själva lagt upp från tävlingen där frågan diskuteras av donk och lagkamraten Leonid "chopper" Vishnyakov.

— Skrik inte så kränkande saker, skrik någonting annat bara. Vi kommer att betala oavsett men vakta din tunga, säger chopper till donk.

Se diskussionen (24:56)

Artikelbild: Skärmbild/ESL och ESL/X
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..