×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

s1mple berättar när han vill göra comeback

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev börjar bli redo för comeback!
I samband med släppet av Counter-Strike 2 valde en av världens främsta CS-spelare, Oleksandr "s1mple" Kostyliev, att ta en paus från proffsspelandet. Nu berättar s1mple att han börjar närma sig en comeback på proffsscenen.

I samband med finalen av IEM Katowice i helgen ställde s1mple upp på en intervju med turneringsarrangören ESL. I intervjun berättar s1mple att han hoppas vara tillbaka på servern efter vårens Major i Köpenhamn.

— Jag hoppas efter Majorn, svarade s1mple på en direkt fråga om när han tänkt återvända till scenen.

I intervjun berättar s1mple också att han är uppskriven som Natus Vinceres sjätte spelare för Majorn, men att han inte hoppas behöva hoppa in i tävlingen.

— Jag hoppas att ingenting händer med deras femma för de tränade riktigt hårt efter att jag gick på paus. Vi får se vad som händer efter Majorn, säger han.

Se intervjun:

Artikelbild: Luc Bouchon/ESL och ESL/Twitch
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..