×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Brollan till semifinal i IEM Katowice – körde över Ence i gruppfinalen

2
Ludvig "Brollan" Brolin och Mouz fortsätter att imponera i Polen.
Den svenska CS-stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag MOUZ har säkrat en plats i IEM Katowices semifinal. På tisdagskvällen vann Mouz mot hemmahoppet ENCE Esports i grupp B:s gruppfinal och säkrade därmed en direktplats i semin.

Gruppfinalen slutade 2-0 i kartor till Mouz efter två övertygande vinster på Vertigo (13-5) och Ancient (13-3). Brollan stod för en stabil insats och var som bäst på Ancient där han noterades för näst högst ADR av Mouz-spelarna på servern.

I semifinalen, som spelas i Spodek Arena på lördag, kan Brollan ställas mot Faze Clan, Heroic eller G2 Esports. Faze har redan säkrat en kvartsfinalplats men G2 och Heroic gör i skrivande stund fortfarande upp om den sista platsen i tävlingens slutspel.

Artikelbild: Mouz/X
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..