×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Polska CS-stjärnan i tårar efter säkrade slutspelsplatsen

3
Paweł "dycha" Dycha bröt ihop efter att hans lag säkrat en plats i IEM Katowice-slutspelet.
För första gången sedan 2016 har ett polskt lag tagit sig till slutspel på hemmaplan i IEM Katowice. ENCE Esports säkrade avancemang från gruppspelet under måndagskvällen efter att ha besegrat G2 Esports och därmed säkrat en topp två-placering i grupp B.

Att få möjligheten att spela inför sin hemmapublik i Katowice är flera av de polska spelarnas högsta dröm vilket visade sig på Ence-spelarnas reaktioner efter vinsten.Paweł "dycha" Dycha kunde inte hålla tårarna tillbaka utan föll i gråt direkt efter matchen.

Se dychas tårar:

Den senaste gången ett polskt lag spelade inför den polska CS-publiken i Katowice var när Virtus.pro nådde Spodek Arena år 2016. Då åkte laget ut mot Fnatics helsvenska femma som senare lyckades vinna hela tävlingen.

Även om Ence säkrat avancemang återstår ytterligare en gruppspelsmatch för laget. Klockan 19:30 på tisdagen spelar Ence mot Ludvig "Brollan" Brolins MOUZ i gruppfinalen som avgör vilket lag som säkrar en direktplats i tävlingens semifinal.

Artikelbild: Twitch/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..