×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

CS-stjärnans snöpliga miss — glömde ladda sin trådlösa mus

1
Storlaget tvingades pausa mitt i matchen för att ladda spelarens mus.
Under måndagens IEM Katowice-gruppspelsmatch mellan Natus Vincere och Eternal Fire utspelade sig en märklig scen på matchens första karta. I den 17:e rundan valde Navi att ta en inofficiell timeout för att tillsynes ge Justinas "jL" Lekavicius tid att ladda sin egen trådlösa mus.

I en intervju efter matchen bekräftade jL att laget mycket riktigt valde att spela passivt i någon minut för att han behövde ladda musen som han missat att sätta på laddning inför matchen.

— Ja, det tiltade mig, jag kände mig så dum... Jag trodde att jag hade laddat den under natten men jag hade stängt av datorn. Min gamla dator hade laddat musen ändå men den här gjorde det inte och det kändes skit under matchen, sade jL.


Efter fadäsen med musen tappade Navi sin ledning på kartan och förlorade till slut med 11-13. Laget lyckades dock vända matchen och vann till slut med 2-1 efter vinster på Mirage och Anubis.

Resultatet innebär att Navi på tisdagseftermiddagen spelar en direkt avgörande gruppspelsmatch mot Falcons Esports där vinnaren tar sig till slutspel medan förloraren har spelat färdigt i tävlingen.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och ESL/Twitch
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..