×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Brollan klar för IEM Katowice-slutspel efter storspel – vann svenskmötet mot isak

1
Den svenska stjärnan var lysande i mötet med Gamerlegion.
Ludvig "Brollan" Brolin och hans MOUZ har säkrat en plats i slutspelet av IEM Katowice. Det står klart efter att laget besegrat Gamerlegion med 2-0 i kartor och därmed garanterat en topp två-placering i grupp B.

Vinsten kom efter segrar på Overpass (16-14) och Ancient (13-6). Brollan var tillsammans med lagkamraten Dorian "xertioN" Berman bäst på servern i segern och avslutade matchserien med 42 kills och en ADR på 98.

Resultatet innebär att Mouz får spela gruppfinal mot ENCE Esports på tisdagkvällen. Vinnaren i den matchen tar en direktplats i tävlingens semifinal medan förloraren får en plats i kvartsfinalen.

För Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion väntar nu lower bracket-semifinal mot Heroic som tidigare under dagen slog ut världsettan Team Vitality. Matchen mellan Gamerlegion och Heroic är schemalagd att spelas klockan 13:30 på tisdagen.

Artikelbild: Mouz/X och Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..