×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Svenskarnas kvalsuccé — Brollan och KRIMZ vidare i Major-kvalet

1
De två svenska stjärnorna tar ett stort kliv mot en plats Majorn i Köpenhamn.
Ludvig "Brollan" Brolin och Freddy "KRiMZ" Johansson har säkrat platser i den sista kvalfasen inför Majorn i Köpenhamn. De två svenskarnas respektive lag lyckades ta sig vidare från det stängda Major-kvalet efter att ha vunnit sina matcher i kvalets sista avgörande spelomgång.

KRIMZ var förste svensk att ta en plats i LAN-kvalet. Hans Fnatic förlorade först mot Virtus.pro i den fjärde spelomgången men tog sedan en 2-0-seger mot det danska laget ECSTATIC i den sista spelomgången. Svensken var tongivande i segern och toppade scoreboarden över de två kartorna med sammanlagt 39 kills.

Även Brollan spelade en betydande roll när hans lag Mouz säkrade en plats i LAN-kvalet. Precis som Fnatic förlorade Mouz i den fjärde spelomgången och fick möta det danska laget Preasy Esport i den sista avgörande omgången.

Vid ställningen 1-1 klev Brollan fram och visade vägen på den tredje och avgörande kartan. Den svenska stjärnan fick flest kills på servern när Mouz vann Nuke och säkrade avancemang till LAN-kvalet.

För Jonas "Lekr0" Olofsson blev lördagen mindre lyckad då hans lag IKLA slogs ut i den fjärde spelomgången efter förlust mot Heroic.

För Brollan och KRIMZ väntar nu ett par veckor innan LAN-kvalet till Majorn drar igång. Den sista kvalfasen spelas i Rumäniens huvudstad Bukarest och äger rum den 14—17 februari.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Mouz/X
Videokälla: Elisa/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..