×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Blytung förlust för Eyeballers — missar Majorn i Köpenhamn

1
Det enda helsvenska Major-hoppet har släckts.
Efter en succé i det fjärde öppna Major-kvalet var det många som hoppades på Sveriges högst rankade lag Eyeballers i veckans stängda Major-kval. Tyvärr blev det inga resultatmässiga framgångar för svenskarna i kvalet och laget förlorade under fredagskvällen sin tredje raka match och är därmed utslagna ur kvalet.

Svenskarnas tredje förlust kom mot Entropiq och matchen slutade 0-2 efter två förkrossande förluster på Ancient (2-13) och Inferno (8-13). Resultatet innebär att Eyeballers slutar på en delad sistaplats i grupp B utan att laget vunnit en enda karta under det stängda kvalet.

För svensk del innebär resultatet att vi garanterat inte kommer att få se någon helsvensk femma i den historiska första Majorn i Counter-Strike 2. Det finns dock fortfarande möjlighet att svenska spelare når Majorn.

I det stängda kvalet deltar också svenskarna Ludvig "Brollan" Brolin, Freddy "KRiMZ" Johansson och Jonas "Lekr0" Olofsson. Ingen av svenskarna har efter tre spelade omgångar i kvalet säkrat en plats i nästa fas av kvalen, men samtliga har fortfarande möjlighet att ta sig vidare.

Brollan och KRIMZ är de svenskar som har bäst utgångsläge då deras lag Mouz och Fnatic vunnit två matcher och förlorat en och därmed bara behöver vinna en match till för att säkra avancemang. För Lekr0 är vägen något tuffare då hans lag IKLA behöver vinna ytterligare två matcher för att säkra avancemang.

Artikelbild: Stephanie Lindgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..