×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW ber fansen om ursäkt: "Ni förtjänar bättre"

2
Får enorm stöttning av esportscenen.
Jesper "JW" Wecksell och hans lagkamrater i Eyeballers spelade under veckan det öppna kvalet till PGL Majorn i Köpenhamn. Efter fantastiska vinster mot PARIVISION och The Witchers kvalade man in till det stängda kvalet där det tyvärr tog slut efter 3 raka förluster.

I en post på plattformen X skriver JW om sin besvikelse och ber fansen om ursäkt.

"Kan inte beskriva hur jävla besviken jag är på vår prestation i de här stängda kvalen, ett annat lag borde ha fått chansen istället för oss. Vi spelade som om vi inte ens ville ha det, pinsamt. Ursäkta alla svenska fans, ni förtjänar något bättre än vad vi levererade", skriver JW i inlägget.

Inlägget har fått flera svar från svenska fans och CS-profiler som önskar JW och Eyeballers lycka till i framtiden. Christopher "GeT_RiGhT" Alesund är en av dem som visat sitt stöd.

"Oavsett hur det känns just nu, så skall du bara veta hur mycket vi alla andra runtomkring är stolta över er. Framåt Jeppe, framåt", skriver GeT_RiGhT i ett svar.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: ZEPgg/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..