×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Succé för Brollan i stängda Major-kvalet – obesegrad efter första dagen

2
Ludvig "Brollan" Brolin har guldläge att ta sig vidare till Majorns LAN-kval.
Ludvig "Brollan" Brolin och hans Mouz fortsätter att imponera i det stängda Major-kvalet. Laget vann sin andra raka match för kvällen när man besegrade Heroic med 16-12 på Ancient och har nu drömläge att ta sig vidare till den sista kvalfasen inför Majorn i Köpenhamn.

Det såg dock länge illa ut för Mouz i mötet med danskarna. Laget låg under med 8-12 på kartan men lyckades, mycket tack vare fint spel från just Brollan, kriga sig tillbaka och tvinga fram en övertid som man sedan vann.

Segern innebär att Mouz har två vinster efter den första speldagen av det stängda Major-kvalet. Om laget vinner ett bo3-möte inom de närmsta två dagarna har laget säkrat en plats i den europeiska RMR-tävlingen som är den sista fasen innan Majorn i Köpenhamn.

Även Jonas "Lekr0" Olofsson, vars lag IKLA vann sin första match för kvällen, har spelat färdigt sina två bo1-matcher för kvällen. För Lekr0 blev det en vinst mot Aurora och en förlust mot Eternal Fire. Bägge matcherna spelades på Overpass och slutade med samma resultat – 13-10.

Artikelbild: Mouz/X
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..