×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

f0rest hyllas efter 1v4-clutch i Major-kvalet: "Fortfarande en sjuk spelare"

1
Klippet av Patrik "f0rest" Lundbergs clutch blev Major-kvalets med sedda.
Även fast Patrik "f0rest" Lindberg inte spelat professionell CS i en lagsatsning sedan han lämnade Dignitas år 2022 är publikens intresse för den svenska CS-legendaren skyhögt. I de öppna Major-kvalen spelade f0rest tillsammans med flera av sina gamla lagkamrater från Ninjas in Pyjamas och Fnatic under namnet Boomerdemons och visade då att han fortfarande kan leverera plays på högsta nivå.

I Boomerdemons sista match för kvalet stod 35-åringen för ett av kvalets snyggaste insatser då han på egen hand vann rundan åt sitt lag genom att vinna en 1v4-clutch. Förutom att säkra rundans sista kills dödade f0rest också den första motståndaren i rundan vilket innebar att svenskens clutch ledde till ett ace.

Klippet av f0rests clutch blev kvalets mest sedda CS-klipp på Twitch och hyllades ordentligt av användarna på Reddit.

"Älskar f0rest, fortfarande en sjuk spelare", kommenterade användaren pomponazzi svenskens play.

Se videon

Artikelbild: Karl-Filip Karlsson/Pinnacle

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..