×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Andra raka förlusten för Eyeballers – illa ute i stängda Major-kvalet

1
Svenskarna i Eyeballers fick en tuff start på det stängda Major-kvalet.
Två förluster blev facit för Sveriges enda helsvenska lag Eyeballers i det stängda Major-kvalet. Efter att först ha förlorat mot Ludvig "Brollan" Brolins lag Mouz följde svenskarna upp med en 7-13-förlust mot PERA:s huvudsakligen ungerska femma.

Förlusten kom på Mirage och kartan slutade 7-13. Efter den första halvleken var ställningen 6-6 men när det var dags för T-sida för svenskarna stämde inte mycket. Peras försvarsspel var ogenomträngligt och det blev bara en rundvinst för svenskarna i den andra halvleken.

För Eyeballers väntar nu en tuff uppgift i resten av det stängda kvalet. I nästa spelomgång måste laget vinna en bo3-match för att inte bli utslagna ur kvalet.

Desto bättr gick det för Fnatic och Freddy "KRiMZ" Johansson. Efter att laget förlorat sin första match mot det portugisiska laget Saw efter övertid lyckades Fnatic vinna mot Sinners med 13-7 på Ancient.

Artikelbild: Stephanie Lindgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..