×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

G2-stjärnan hämnas på hampus coach efter missade Majorn

1
Rasmus "HooXi" Nielsen strödde salt i såren efter Bleed Esports uttåg ur Major-kvalet.
När G2 Esports förra året missade slutspelet i Majorn i Paris riktade den dåvarande experten Aleksandar "kassad" Trifunović kraftig kritik mot lagets danska in-game leader Rasmus "HooXi" Nielsen. I ett inlägg på X krävde kassad att HooXi skulle "ta sitt ansvar och lämna laget".

Numera är kassad coach för den svenska stjärnan Hampus "hampus" Poser och hans lagkamrater i Bleed Esports och när laget under tisdagen åkte ut i det öppna Major-kvalet passade HooXi på att hämnas kritiken.

"Jag tittade på, kassad. Jag såg dig förstöra Bleeds chanser att kvala till det stängda RMR-kvalet. Ta nu ditt ansvar och lämna", skrev HooXi i ett inlägg på X.

Inlägget har fått stor spridning och dansken hyllas för sitt fyndiga sätt att hantera kritiken.


Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..