×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Bakslag för hampus — lagkamraten till akuten natten innan kvalet

1
Bleed Esports tvingas spela under jobbiga förutsättningar.
Om bara ett par timmar drar det tredje öppna europeiska Major-kvalet igång. För lagen som deltar utgör dagens kval den näst sista chansen att ta sig vidare till nästa kvalfas inför Majorn i Köpenhamn.

Inför kvällens kval har dock den svenska stjärnan Hampus "hampus" Poser och hans Bleed Esports åkt på ett rejält bakslag. I ett inlägg på X berättar lagets coach Aleksandar "kassad" Trifunović att Laurentiu "lauNX" Tarlea under natten till fredagen tvingades åka till akuten eftersom han haft hög feber och kräkts under natten.

"Inte den bästa situationen för oss här då lauNX var tvungen att åka till akuten för att få dropp på grund av hög feber och kräks hela natten. Det känns bättre nu och vi gör vårt bästa idag!", skriver kassad.


Kvalet drar igång klockan 16:00 och du kan följa svenskarnas resa genom Fragbites liverapportering här på sajten.

Artikelbild: Stefan Romare och Igor Bezborodov/GRID
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..