×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Expertens attack mot G2-stjärnan: "Förstörde NiKos chanser att vinna"

1
Experten kräver att G2 Esports-spelaren "tar sitt ansvar och lämnar laget".
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Trocadero
G2 Esports missade Major-slutspelet efter att ha förlorat den avgörande gruppspelsmatchen i Legends Stage mot Fnatic. Ett par dagar efter den avgörande matchen valde CS-experten Aleksandar "kassad" Trifunović att rikta extremt hård kritik mot G2:s danska in-game leader Rasmus "HooXi" Nielsen.

Enligt kassad var det HooXis fel att G2 inte lyckades ta sig vidare från Legends Stage och på så vis grusa en av världens främsta CS:GO-spelare Nikola "NiKo" Kovačs chans att vinna en Major i spelet.

"Jag tittade på, HooXi. Jag såg dig förstöra NiKos chanser att vinna Majorn. Ta nu ditt ansvar och lämna", skrev kassad i ett inlägg på Twitter två dagar efter G2:s förlust.

Inlägget har fått stor spridning och lett till en diskussion om huruvida kassads reaktion är överdriven. Vissa menar att det inte går att lägga skulden för G2:s misslyckande på bara en spelare medan andra menar att ett lags in-game leader ytterst är ansvarig för lagets resultat.


Artikelbild: Kalle Strömgren och Helena Kristiansson/ESL

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..