×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

G2-stjärnan nobbade hampus lag: "Vägrade respektfullt"

1
Justin "jks" Savage ville inte vara en del av Bleed Esports.
Hampus "hampus" Posers nya lag Bleed Esports erbjöd G2 Esports bänkade stjärna Justin "jks" Savage ett kontrakt som australiensaren nobbade. Det bekräftade Bleeds huvudcoach Aleksandar "kassad" Trifunović på nyårsafton genom ett inlägg på X.

"For the record erbjöd jag jks en plats i laget. Han vägrade respektfullt", skriver kassad i inlägget.


Uttalandet kommer efter att flera fans spekulerat om huruvida jks skulle vara en potentiell värvning för Bleed. Efter kassads inlägg står det klart att så inte är fallet.

Bleed har den senaste veckan hunnit presentera tre nyförvärv till sin nya CS-satsning och väntas presentera de sista pusselbitarna i femman innan de öppna europeiska Major-kvalen drar igång nästa vecka. På nyårsdagen meddelade kassad att Bleed var nära en värvning av den svenska Ninjas in Pyjamas-talangen Max "maxster" Jansson men att affären avbrutits efter oklarheter uppstått rörande svenskens möjlighet att representera Bleed i Major-kvalen.

Bleed Esports är just nu:
Hampus "hampus" Poser
Josef "faveN" Baumann
Cvetelin "CeRq" Dimitrov

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL, Stefan Romare och Helena Kristiansson/ESL

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..