×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

hampus femma komplett — britten tar sista platsen

2
Major-kvartsfinalisten blir den sista pusselbiten i Bleed Esports.
Hampus "hampus" Posers nya lag Bleed Esports är fulltaligt. Det blev den brittiske spelaren Cai "CYPHER" Watson som tar den sista platsen i den indonesiska organisationens femma.

21-åringen värvas från TSM där han spelat under höstsäsongen. Innan dess var CYPHER en del av Into The Breach som han bland annat nådde kvartsfinalen i Majorn i Paris tillsammans med.

Redan tidigare i veckan rapporterade den ryska insidern Alexey "OverDrive" Birukov att CYPHER skulle bli den spelare som Bleed valde att satsa på istället för Ninjas in Pyjamas-svensken Max "maxster" Jansson. NIP och Bleed var överens om en affär om svensken men i sista stund valde parterna att avbryta affären efter att oklarheter uppkommit om huruvida maxster fick spela för Bleed i de stundande Major-kvalen då han registrerats som avbytare för NIP i ett senare skede av kvalen.

Bleed Esports är:
Hampus "hampus" Poser
Josef "faveN" Baumann
Cvetelin "CeRq" Dimitrov
Laurentiu "lauNX" Tarlea
Cai "CYPHER" Watson


Artikelbild: Kalle Strömgren och Kim Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..