×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är Ninjas In Pyjamas nya akademilag — 3 svenskar i femman

1
Akademilaget har en kärna om tre svenska spelare.
Efter att ha stått utan akademilag under höstsäsongen har Ninjas in Pyjamas nu presenterat sin nya Young Ninjas-femma inför 2024. Laget består av tre svenska spelare, en israelisk spelare och en sydafrikan.

Den svenska trio som representerar YN är Max "maxster" Jansson, Leo "Silence" Ingvarsson och Jacob "jocab" Nerheden. De två förstnämnda har tidigare representerat NIP i bland annat Svenska Cupen medan jocab plockas in från The Prodigies.

Förutom den svenska trion består Young Ninjas av den israeliska spelaren Maoz "BluePho3nix" Paz samt sydafrikanen Gareth "MisteM" Ries. Under höstsäsongen spelade BluePho3nix i NOM Esports medan MisteM har en bakgrund i ATK och Limitless.

Akademilagets coach blir ytterligare en israel i form av Daniel "sprayxd" Kogan som också han har ett förflutet som analytiker och coach i ATK.

Young Ninjas är nu:
Max "maxster" Jansson
Leo "Silence" Ingvarsson
Jacob "jocab" Nerheden
Gareth "MisteM" Ries
Maoz "BluePho3nix" Paz


Artikelbild: Stephanie Lindgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..