×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW uppmärksammas efter ny känga mot Ninjas In Pyjamas

2
Eyeballers-stjärnan fortsätter att vara frispråkig gentemot Ninjas In Pyjamas.
Jesper "JW" Wecksell var öppet kritisk mot Ninjas in Pyjamas efter att den svenska organisationen valde att bänka Ludvig "Brollan" Brolin. Nu har JW passat på att riktat ännu en pik mot NIP.

Det var i samband med ett inlägg från Brollans tillfälliga lag Mouz som Eyeballers-stjärnan såg sin chans. Mouz-kontot lade upp en bild av en leende Brollan med texten "Hur kan vi få den här killen att sluta le????" varpå JW svarade: "Sätt tillbaka honom i NIP-lägret".


JW:s inlägg har i skrivande stund fått över 1400 likes på plattformen och flera stora CS-profiler har visat sin uppskattning åt den underhållande rivaliteten mellan NIP och JW.

Brollans inhopp i Mouz fortsätter under torsdagen med en avgörande utslagsmatch mot Heroic på torsdagen. Den matchen är schemalagd att spelas klockan 13:00.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas och Stephanie Lindgren

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..