×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP nära försäljning av svenska talangen – avbröts i sista stund

1
Max "maxster" Jansson kunde fått spela med Hampus "hampus" Poser, men affären avbröts.
Den svenska CS-talangen Max "maxster" Jansson var i prinicp klar för Hampus "hampus" Poser nya lag Bleed Esports. Men i sista stund avbröts affären då det uppkommit oklarheter om huruvida 19-åringen fick spela för laget i de kommande Major-kvalen eller inte.

Det är Bleed Esports egen huvudcoach Aleksandar "kassad" Trifunović som i ett inlägg på X berättar om situationen. Enligt kassad var alla parter överens om en affär men då tävlingsarrangören PGL inte kunde ge besked om faktumet att maxster registrerats som avbytare för Ninjas in Pyjamas påverkade hans möjlighet att spela för Bleed i de stundande Major-kvalen valde man att avbryta affären.

"Alla parter var överens om att få maxster till vårt lag, men att han var registrerad som avbytare för NIP i RMR-tävlingen komplicerade saker och vi kunde inte få ett definitivt svar i frågan från PGL. Så vi var tvungna att avbryta affären", skriver kassad.

Den avbrutna affären innebär ett bakslag för Bleed som bara har några dagar på sig att färdigställa en femma som kan spela i de öppna Major-kvalen nästa vecka. Än så länge har laget tre spelare signade.

Bleed Esports är just nu:
Hampus "hampus" Poser
Josef "faveN" Baumann
Cvetelin "CeRq" Dimitrov


Artikelbild: Stephanie Lindgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..