×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus klar för nytt lag – värvas till expertens nya satsning

2
Ninjas In Pyjamas-stjärnan har hittat ett nytt hem.
Den svenska IGL-stjärnan Hampus "hampus" Poser är klar för den singaporianska organisationen Bleed Esports. Under onsdagen meddelade Bleed att hampus blir den första spelaren att ansluta till organisationens nya CS-satsning.

Bleed Esports har inte varit aktiva i CS-scenen tidigare men har esportsatsningar i flera andra spel, bland annat mönstrar organisationen ett lag i Valorant där Jacob "pyth" Mourujärvi spelade under en period. Än så länge är hampus den enda spelaren i Bleed, men den före detta proffsspelaren och experten Aleksandar "kassad" Trifunović har sedan tidigare rekryterats som coach för det nya laget.

Det finns i skrivande stund inga uppgifter om vilka andra spelare som kommer att ansluta till Bleed, men med stor sannolikhet kommer nyförvärv att presenteras inom kort då laget väntas ställa upp i de öppna Major-kvalen som inleds den 8 januari.

hampus värvas från Ninjas in Pyjamas där han varit bänkad sedan slutet av oktober. Under sina 3,5 år i NIP lyckades hampus inte leda laget till några stora internationella titlar, men vann IEM Fall år 2021 samt den första upplagan av Svenska Cupen året därpå. Utöver det ledde hampus NIP till en andraplats i IEM Winter, en kvartsfinal i Majorn i Stockholm samt två semifinalplatser i ESL Pro League.


Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Bleed
Videokälla: ESL/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..