×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

REZ i panelen för HLTV Awards – en av 20 spelare som får rösta

1
Ninjas In Pyjamas-stjärnan är en av 20 spelare som får möjlighet att rösta fram årets bästa spelare.
För tredje året i rad arrangerar CS-sajten HLTV i januari sin gala för Counter-Strike-spelare HLTV Awards. På galan delas priser ut i 16 olika kategorier och 7 av dessa avgörs genom att en panel bestående av proffsspelare och experter röstar fram sina kandidater.

20 proffsspelare har valts ut till expertpanelen och bland dessa återfinns en svensk spelare i form av Fredrik "REZ" Sterner. Det blir den första gången som Ninjas in Pyjamas-spelaren får chansen att rösta i den prestigefyllda galan då lagets coach Daniel "djL" Narancic stod för röstandet förra året.

I de mest prestigefyllda kategorierna där årets bästa proffsspelare ska utses har inga svenskar nominerats men i community-kategorierna "Årets streamer" och "Årets creator" har Olof "olofmeister" Kajbjer och Anomaly blivit nominerade.

HLTV Awards äger rum den 17 januari och i samband med galan avslöjas också vilken spelare som utsetts till världens bästa spelare för år 2023.

Artikelbild: Kim Andersson och Pressbild/HLTV

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..