×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

REZ, isak och nawwk inbjudna till vårens RMR-tävling

1
Tre svenska spelare har fått en direktinbjudan till vårens europeiska RMR-tävling.
Under tisdagen meddelade turneringsarrangören PGL vilka lag som får en direktinbjudan till RMR-tävlingarna inför vårens Major i Köpenhamn. Det blev till slut tolv lag – elva europeiska och ett amerikanskt – som får platser i RMR-tävlingarna baserat på lagens resultat i årets Major i Paris.

Från svenskt håll är det tre spelare som slipper de öppna och stängda Major-kvalen – Fredrik "REZ" Sterner i Ninjas in Pyjamas, Tim "nawwk" Jonasson i Apeks samt Isak "isak" Fahlén i Gamerlegion.

Utöver de elva inbjudna europeiska lagen ska resterande 21 platser i den europeiska RMR-turneringen fyllas genom de stängda kvalen som spelas i slutet av januari. Innan dess ska fyra öppna kval hållas där alla europeiska CS-lag kan delta.

Den europeiska RMR-tävlingen är den sista kvalfasen för europeiska lag inför Majorn i Köpenhamn och spelas den 14–24 februari i Rumäniens huvudstad Bukarest.

Samtliga inbjudna lag:

Artikelbild: Kalle Strömgren och Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..