×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: Rumänska spelaren klar för hampus femma

1
Laurențiu "⁠lauNX⁠" Țârlea lånas in från Falcons.
18-årige Laurentiu "lauNX" Tarlea blir den fjärde spelaren att presenteras för Bleed Esports. Genom ett inlägg på sociala medier presenterade den singaporianska organisationen sitt fjärde nyförvärv till sin nya CS-satsning.

lauNX lånas in från den saudiägda organisationen Falcons Esports där han varit bänkad sedan början av november då Danny "zonic" Sørensen tog över coach-rollen i laget. Under vårsäsongen 2023 var han en del av Sprout där han bland annat kvalade till Majorn i Rio.

I Bleed Esports gör rumänen Hampus "hampus" Poser, Josef "faveN" Baumann och Cvetelin "CeRq" Dimitrov sällskap i ett lagbygge som väntas göra tävlingsdebut i de öppna Major-kvalen nästa vecka. Vem som blir den femte spelaren i laget är okänt men den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov påstår att det är britten Cai "CYPHER" Watson som blir lagets sista pusselbit.

Bleed Esports är nu:
Hampus "hampus" Poser
Josef "faveN" Baumann
Cvetelin "CeRq" Dimitrov
Laurentiu "lauNX" Tarlea


Artikeln har uppdateras med information om att det rör sig om ett låneavtal.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Bleed

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..