×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Ryska insidern: De är spelarna som blir hampus lagkamrater i Bleed

1
Om uppgifterna stämmer är Hampus "hampus" Posers femma komplett.
Den ryska CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov tror att Laurentiu "lauNX" Tarlea och Cai "CYPHER" Watson blir de två sista pusselbitarna i Bleed Esports lagbygge. Det skriver OverDrive i ett inlägg på Telegram.

Om uppgifterna stämmer innebär det att Bleed har en fulltalig femma inför nästa veckas öppna Major-kval. Förutom de två ryktade nyförvärven utgörs Bleeds femma av Hampus "hampus" Poser, Josef "faveN" Baumann och Cvetelin "CeRq" Dimitrov.

Tidigare i veckan bekräftade Bleed Esports huvudcoach Aleksandar "kassad" Trifunović att organisationen var nära att värva den svenska talangen Max "maxster" Jansson från Ninjas in Pyjamas men att affären avbröts i sista stund. Enligt den ryska nyhetssajten Escorenews är det den nuvarande TSM-spelaren CYPHER som plockas in istället för maxster.

Bleed Esports kan ställa upp med följande femma:
Hampus "hampus" Poser
Josef "faveN" Baumann
Cvetelin "CeRq" Dimitrov
Laurentiu "lauNX" Tarlea
Cai "CYPHER" Watson

Artikelbild: Pressbild/Nexus Gaming, Kalle Strömgren och Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..