×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: Ninjas In Pyjamas värvar alex som hampus ersättare

1
Det blir som väntat spanjoren som tar över rollen som in-game leader i Ninjas In Pyjamas.
Det blir Alejandro "alex" Masanet som får ta över rollen som in-game leader i Ninjas in Pyjamas från Hampus "hampus" Poser. Något oväntat var det spanjorens numera tidigare lag Movistar Riders som först bekräftade att det skett en övergång till laget.

I ett uttalande på sociala medier på fredagskvällen tackade Movistar Riders sin mångåriga lagkapten för lång och trogen tjänst samtidigt som man i förbifarten avslöjade att det är i NIP som alex kommer att fortsätta sin karriär.

"Från och med idag är han officiellt inte längre en rider, men han kommer att fortsätta sin karriär i Ninjas In Pyjamas (NIP)", skriver organisationen.


Senare på fredagskvällen gjorde Ninjas In Pyjamas ett eget officiellt uttalande där man bekräftar att man värvat spelaren.

"Välkommen, capitán", skrev NIP på sociala medier.


I en intervju med CS-sajten HLTV berättar NIP:s general manager Björn "THREAT" Pers att laget haft ögonen på spelaren under en längre tid.

– Vi har haft ögonen på alex längre än de flesta av er kan föreställa er. Det som fick oss att äntligen trycka på avtryckaren var kemi och vår inriktning på visionen om hur man spelar det här spelet till perfektion, säger THREAT.

Ninjas In Pyjamas är nu:
Alejandro "alex" Masanet
Fredrik "REZ" Sterner
Kristian "k0nfig" Wienecke
Daniil "headtr1ck" Valitov
Patrick "es3tag" Hansen

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..