×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hampus bryter tystnaden efter bänkningen: "Varit ett nöje"

3
Den svenska stjärnan säger sig vara redo för nästa kapitel i karriären.
På tisdagen meddelade Ninjas in Pyjamas att lagets svenska stjärnspelare Hampus "hampus" Poser blivit bänkad. Nu har hampus själv uttalat sig om situationen.

I ett inlägg på X tackar hampus för sin tid i laget och skriver att han är redo för nästa äventyr.

"Som ni kan se har jag blivit bänkad i NIP. Tack till personalen och mina lagkamrater för den här tiden. Också till alla fans som alltid hejat på oss", skriver han.

"Det har varit ett nöje att bära den här tröjan. Jag kommer att vara redo för mitt nästa äventyr. Vad det än må vara, stay tuned", fortsätter han.


hampus sejour i NIP varade i lite över tre år. 24-åringen anslöt till NIP från Gamerlegion under vårsäsongen 2020 och har tillsammans med Ninjas In Pyjamas bland annat vunnit Svenska Cupen 2022 och RMR-tävlingen IEM Fall 2021. På både Majorn i Stockholm hösten 2021 och Majorn i Antwerpen våren 2022 ledde han NIP till kvartsfinaler.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..