×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

REZ hoppas på svenskt lag för Brollan och hampus: "Finns potential"

1
Ninjas In Pyjamas-stjärnan tror att Ludvig "Brollan" Brolin och Hampus "hampus" Poser skulle kunna bygga en stark svensk femma.
Ninjas in Pyjamas gjorde många svenska fans besvikna när laget först bänkade Hampus "hampus" Poser och sedan också Ludvig "Brollan" Brolin. Nu hoppas den siste ordinarie svenska spelaren i NIP att duon bygger en ny svensk femma.

I en intervju med Fragbite säger REZ att han tror att det finns potential att bygga en bra svensk lina med Brollan och hampus som grundpelare.

— Det finns potential att bygga ett starkt svenskt lag, det finns det utan tvekan. Jag skulle vilja se dem bygga ihop något starkt. Jag vet att vi har spelare som är redo, säger han och fortsätter:

— Vi har isak, vi har nawwk, vi har eraa. Vi har definitivt starka spelare och de kan bygga ett starkt lag om de får ihop det med en organisation som vill bygga det bakom dem. Det finns möjligheter, men det är upp till dem om de vill gå svenskt eller inte.

Några indikationer på var Brollan och hampus kommer att ta vägen har ännu inte kommit men CS-profilen harumi fick av många svenskar stor uppmärksamhet häromveckan när han påstod att Fnatic skulle vara intresserad av duon — uppgifter som ännu är obekräftade.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..