×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Brollan om planerna på ny svensk femma: "Svårt"

2
Den svenska stjärnan berättar att det varit ett alternativ att starta en ny svensk femma.
I veckan agerar Ludvig "Brollan" Brolin inhoppare i Mouz i årets sista stora LAN-tävling Blast Premier World Finals. Laget säkrade en slutspelsplats i tävlingen under torsdagen efter att ha besegrat Heroic i två raka kartor.

Efter avancemanget intervjuades svensken av CS-sajten HLTV och fick då frågan om det finns någon sanning i ryktena om att en svensk femma bestående av Brollan, Hampus "hampus" Poser, Isak "isak" Fahlén och Tim "nawwk" Jonasson var på väg att skapas. Brollan bekräftade att det hade varit ett alternativ men att så inte är fallet längre.

— Det är ganska svårt nu. Vi har i princip inga AWP:are i Sverige, och nawwk har skrivit på ett nytt kontrakt med Apeks. Så det är liksom ingen grej längre. Förut hade det kanske varit ett alternativ. Jag tror att vi hade kunnat vara på en bra nivå, men det är verkligen svårt att hitta organisationer som är villiga att ha ett lag med spelare från bara en nationalitet, säger Brollan och fortsätter:

— Jag tror att vi med tiden skulle kunna bli ett bra lag, men det skulle vara riktigt svårt att hitta en organisation som kunde stötta oss. Jag tänker att det är en av de stora utmaningarna.

Kvartsfinalerna i Blast Premier World Finals spelas under fredagen. Brollan och Mouz är först ut och ställs mot Cloud9 i en match som är schemalagd att spelas klockan 10:00.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..