×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Falcons fulltaliga — presenterat Ence-trio och Magisk

1
Den saudi-ägda organisationen har nu en komplett femma.
En av höstens stora snackisar har varit den saudi-ägda organisationen Falcons Esports stora satsning på ett lag i Counter-Strike 2. Efter en höst av transferrykten har nu laget värvat en fulltalig femma.

Under lördagskvällen meddelade Falcons att man värvat de två ENCE Esports-spelarna Álvaro "SunPayus" García och Pavle "Maden" Bošković. Värvningen kommer som en överraskning då den franska streamern Sebastien "KRL" Perez tidigare rapporterat att SunPayus tackat nej till laget.

Utöver Ence-duon offentliggjorde Falcons samtidigt att laget värvat den före detta Astralis- och Team Vitality-spelaren Emil "Magisk" Reif. Denna övergång var desto mer väntad då Magisk bänkades kort efter att Danny "zonic" Sørensen lämnat Vitality för just Falcons.

De sista pusselbitarna i Falcons lagbygge utgörs av Mohammad "BOROS" Malhas och en annan före detta Ence-spelare i form av Marco "Snappi" Pfeiffer. Snappi presenterades som Falcons nyförvärv under fredagen medan BOROS tidigare spelat i laget och alltså får chansen att fortsätta i Falcons nya femma.

Falcons Esports är:
Mohammad "BOROS" Malhas
Marco "Snappi" Pfeiffer
Álvaro "SunPayus" García
Pavle "Maden" Bošković
Emil "Magisk" Reif


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..