×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Stjärnorna uppges nobba saudiska superlaget: "Ingen hype"

2
Det saudiska superbygget verkar inte så populärt bland spelarna.
Falcons Esports verkar ha det svårt att värva spelare från den absoluta världstoppen. Under hösten har det rapporterats att både Nikola "NiKo" Kovač och Russel "Twistzz" Van Dulken nobbat det saudiska projektet.

Nu rapporterar den franska streamern och före detta proffsspelaren Sebastien "KRL" Perez att ytterligare två namnkunniga spelare tackat nej till Falcons. Det rör sig om Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş och Álvaro "SunPayus" García som båda ska ha varit ointresserade av att ansluta till Danny "zonic" Sørensens lagbygge.

Enligt KRL kommer Falcons istället att ställa upp med en femma bestående av Marco "Snappi" Pfeiffer, Emil "Magisk" Reif, Mohammad "BOROS" Malhas, Laurentiu "lauNX" Tarlea och Miłosz "mhL" Knasiak — en femma som KRL beskriver som "ingen hype".


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..