×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Miljonturneringen får svidande kritik: "Sämsta eventet i år"

1
Tittare riktar kritik mot Betboom Dacha 2023.
Miljonturneringen BetBoom Dacha 2023 pågår just nu i Dubai där slutspelet är i gång. I samma stund flödar kritik mot turneringen på Reddit.

Det är i tråden "Dacha is the worst event of the year" som trådskaparen MrClownd inleder med flera anmärkningar. Användaren påpekar bland annat de stora fördröjningarna, reklamavbrott och bristande i kommenteringen.

"Seriöst, hur dåligt kan det vara? Enorma fördröjningar, tekniska problem, integritetsbrister, förfärlig HUD, dålig observing, reklamavbrott mitt i matchen, jobbig reklam som dyker upp mitt på skärmen, kommentatorer skriker ut sponsorerna i stället för att, ni vet, kommentera, admin säger åt spelarna att vara tysta. Detta är hittills den värsta tittarupplevelsen jag någonsin haft med CS", skriver trådskaparen.

Dacha is the worst event of the year
byu/McClownd inGlobalOffensive

Det är inte bara trådskraparen som är kritisk till turneringen. Flera användare delar med sig om sina åsikter där bland annat användaren frothyloins kort och gott tycker att turneringen är "otittbar".

Finalen av BetBoom Dacha spelas på söndagen och avgörs i en bäst av fem. I skrivande stund har Virtus.pro säkrat en plats i finalen medan Made in Brazil och Team Spirit gör upp om den andra finalplatsen.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/Betboom

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..