×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Profilens känga till G2 Esports efter spelarbytet: "Kan inte se poängen"

2
Mohan "launders" Govindasamy skickade en kreativ känga till G2 Esports.
En av höstens mest ifrågasatta spelarbyten har varit G2 Esports beslut att byta ut Justin "jks" Savage mot Nemanja "nexa" Isaković. En av dem som flera gånger ifrågasatt beslutet är Mohan "launders" Govindasamy.

Den populära kommentatorn befinner sig den här veckan i Förenade Arabemiraten för att arbeta med Betboom Dacha, men trots att G2 inte är med i tävlingen har launders under veckan flera gånger gjort inlägg på X om laget. På fredagen besökte launders världens högsta byggnad Burj Khalifa och valde då att skämta på G2:s bekostnad.

"Vid Burj Khalifa och kan ändå inte se poängen med G2:s laguppställning", skrev launders med en bild på sig själv spanandes ut över den fantastiska utsikten från skyskrapan.


G2 har bara hunnit spela fyra tävlingsmatcher med sin nya femma. Laget slutade på en delad femteplats i onlineturneringen CCT Online Finals efter två vinster och två förluster i tävlingen.

Artikelbild: Pressbild/G2 Esports och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..