×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Arsenal-stjärnan hoppade in i egna CS-laget – vann tävlingsmatch

1
Den ukrainske fotbollsspelaren debuterade som CS-proffs.
Tidigare i år grundade den ukrainske fotbollsspelaren Oleksandr Zinchenko, tillsammans med den före detta Natus Vincere- och Gambit Esports-coachen Mykhailo "kane" Blagin , esportorganisationen Passion UA där ett stort fokus låg på Counter-Strike. Och nu har den 26-årige Arsenalstjärnan gjort sin proffsdebut i spelet.

Under onsdagen ställdes det ukrainska laget mot ILLYRIANS i onlineturneringen United21. På grund av internetproblem fick Zinchenko hoppa in som ersättare till Eduard "zeRRoFIX" Petrovskyi, skriver AFK Gaming.

Matchen i fråga inledde ukrainarna starkt.

På matchens första karta Ancient vann de med 13–6. Vinsten följdes dock upp med en 3–13-förlust på Inferno innan Zinchenko kunde se sig själv som segrare i sin första professionella CS-match då laget knep segern efter 13–9 på Anubis.

Individuellt stod Zinchenko, som nickar "zina17", för en förhållandevis stabil insats mot det höga motståndet. Över tre kartor landade hans KDA på 21/45/3.


Artikelbild: Pressbild/Arsenal och Passion UA

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..