×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

flushas lagsatsning tvåa på osmickrande HLTV-lista

1
Den svenska legendarens förra lag pekas ut som "ett CS-lag vi önskar skulle raderas ur vårt minne".
När den svenska CS-legendaren Robin "flusha" Rönnquist under våren 2021 lämnade Fnatic valde han att satsa på ett nytt projekt under namnet Gorillaz. Satsningen gav inte frukt och i slutet av 2021 lämnade flusha laget för att sedan gå vidare och återlansera Eyeballers tillsammans med Jesper "JW" Wecksell.

I en uppmärksammad artikel på CS-sajten HLTV pekas nu Gorillaz ut som ett av de lag som "vi önskar skulle raderas ur vårt minne". I en lista av fem lag hamnar Gorillaz på en osmickrande andraplats, bara slagna av den misslyckade supersatsning som Cloud9 gjorde under åren 2020—2021 med Henry "HenryG" Greer som manager.

Den stora anledningen till att Gorillaz får ta plats på listan är lagets många spelarbyten kombinerat med lagets svaga sportsliga resultat. Efter att flusha lämnat projektet signades laget av den schweiziska organisationen Titans som det senare stormade ordentligt kring då spelare anklagade organisationen för kontraktsbrott och uteblivna löner.

5 CS-lag som HLTV helst glömmer:
1. Cloud9 (2020—2021)
2. Gorillaz/Titans (2021—2022)
3. Echo Fox (2016)
4. Optic (2018—2019)
5. Splyce (2016—2018)

Artikelbild: Kim Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..