×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Expertens oro för G2: "Står inför sin största kris hittills"

1
Aleksandar "kassad" Trifunović tror att G2 Esports går en tuff period till mötes.
G2 Esports kan stå inför sin största kris hittills. Det tror åtminstone den före detta proffsspelaren, och numera CS-experten, Aleksandar "kassad" Trifunović.

Det var efter att G2 under onsdagen slagits ut ur onlineturneringen CCT Online Finals efter förluster mot Aurora och Guild Eagles som kassad ventilerade sin oro för laget genom ett inlägg på X.

"Ögontestet för G2 än så länge är inte så bra. Det känns som att de står inför sin största kris hittills", skrev kassad i inlägget.


I ett senare inlägg utvecklade kassad sitt resonemang och menade att krisen ännu inte är här, men kan vara nära förestående om laget inte lyckats kvala till vårens Major i Köpenhamn.

"Tror du att de kommer att ta sig vidare från RMR:en med den här typen av CS? Och om ni läser igen skrev jag att de står inför sin största kris, inte att de är i den, men om de fortsätter så här kommer det att vara värre än Rio, skriver han.

Att G2 missade förra årets höst-Major i Rio har setts som ett av organisationens största sportsliga fiaskon. Laget, som just nu är placerade femma på världsrankingen, har nyligen genomfört ett spelarbyte där australiensaren Justin "jks" Savage bytts ut mot Nemanja "nexa" Isaković.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..