×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hns efter bänkningen: "Håller inte med om beslutet"

1
Supportspelaren respekterar Metizports beslut men håller inte med om att det var rätt.
Under torsdagen meddelade det svenska topplaget Metizport att Hannes "hns" Johansson och Alfred "RuStY" Karlsson placeras på bänken. I en intervju med Fragbite berättar hns om sina tankar om beslitet.

Kan du berätta lite om hur du fick ta emot beskedet om att du blivit bänkad? Hur länge har du vetat?

"Jag fick reda på det för två dagar sedan att vi behövde en IGL för det fungerade inte med strukturen vi hade i laget. Vi saknade en IGL helt enkelt."

Hur gick dina tankar när du fick beskedet?

"Tankarna var så klart att jag var besviken. Jag håller liksom inte med om beslutet – alla mina riflers är skyhögt rateade och jag tycker att det visar att jag gör mitt jobb som supportspelare. Jag har inte heller pissdålig rating om man bryr sig om sånt. Men sedan har vi haft problem med kommunikationen och det är ju en annan femma."

Utifrån har det sett ut som att ni presterat rätt bra tillsammans, vet du om ändringarna gjordes för att ni förväntas prestera ännu bättre resultat eller finns det någon annan förklaring?

"Jag respekterar Metizports beslut att bänka både mig och affe (RuStY, reds. anm.) men håller givetvis inte med om beslutet. Men som sagt, vi behövde en IGL och en röst som styr lite mer."

Vad har du för tankar om din egen spelarkarriär nu framöver?

"Jag har inga speciella tankar så om min framtida karriär. Vi får se vad som händer. Jag vill ju såklart spela CS och känner att jag fortfarande lätt har det som krävs."

Artikelbild: Kim Andersson

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..