×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Vitality-stjärnan välkomnar saudi-pengarna: "Det är bra"

2
Dan "apEX" Madesclaire ser inga problem med saudiarabiska pengar i CS-världen.
Under hösten har en medial följetong rört det saudiarabiskt finansierade laget Falcons Esports nya CS-satsning. Den förmodade storsatsningen har varit kontroversiell och kopplingar har gjorts till hur saudiska investerare tagit över ägandet av flera stora fotbollsklubbar i världen.

Någon som inte oroas över Falcons satsning på CS-scenen är Team Vitality-stjärnan Dan "apEX" Madesclaire. I en intervju med nyhetssajten Pley.gg säger 30-åringen att han välkomnar satsningen och att investeringarna kan ha en positiv verkan.

– Vi är i en värld där pengar vinner. Och de har pengar så det är så det är. Vad kan jag säga? säger apeX och fortsätter:

– Jag kommer inte att spotta på det eller så. De har pengar och vill spendera dem i branschen, vilket är bra. Det är också bra att så stora länder investerar i esport så att det kommer att växa och det kan bara bli bättre. Så ja, jag är bara glad för branschen överlag.

För apEX är annars fokus just nu på Blast Premier Fall Finals där hans Vitality säkrat en plats i finalen efter att ha besegrat Cloud9 med 2-1 i lördagens semifinal.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Gamers8/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..