×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Media: Liquid har skrivit kontrakt med stjärnorna — väntas presenteras inom kort

1
Storlaget ska ha skrivit kontrakt med både Casper "cadiaN" Møller och Russel "Twistzz" Van Dulken.
Superstjärnorna Casper "cadiaN" Møller och Russel "Twistzz" Van Dulken har skrivit på kontrakt för Team Liquid tillsammans med Felipe "skullz" Medeiros och coachen Wilton "zews" Prado. Det rapporterar den amerikanska nyhetssajten Dust2.us.

Enligt sajten har samtliga i kvartetten kritat på nya avtal med organisationen som innebär att de kommer att presenteras som Liquids nyförvärv inom kort. Om uppgifterna stämmer kan Twistzz ha spelat sin sista match för världsettan Faze Clan.

Uppgifterna kommer efter flera veckors rapportering om Team Liquids ombyggnation av sin CS-division. Under de senaste veckorna har organisationen brutit med sin coach samt gjort sig av med tre spelare.

Om uppgifterna stämmer kommer Liquid att bestå av:
Keith "NAF" Markovic
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis
Casper "cadiaN" Møller
Felipe "skullz" Medeiros
Russel "Twistzz" Van Dulken

Wilton "zews" Prado (coach)

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..