×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Liquid-chefen slår fast: Stjärnan är inte till salu

1
Team Liquid verkar inte vilja bli av med Mareks "YEKINDAR" Gajinskis.
Tidigare under veckan skrev CS-profilen Harumi att storlaget Natus Vincere inlett dialog med Team Liquid om att värva lagets vasse entryfragger Mareks "YEKINDAR" Gajinskis. En transfer som skulle vara logisk då Oleksandr "s1mple" Kostyliev annonserat att han tar en paus från tävlingsscenen.

Någon affär verkar dock inte nära förestående, då Liquids general manager i en intervju med den amerikanska nyhetssajten Dust2.us lugnade fansen genom att säga att stjärnan inte är till salu.

Om detta är en förhandlingstaktik eller en sanning får vi reda på i sinom tid. Den senaste tidens rykten har skakat om toppskiktet rejält och detta är ännu en sådan bomb som ter sig logisk för köparen.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..