×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Team Liquid totalbygger om laget – nere på bara två spelare

1
Keith "NAF" Markovic och Mareks "YEKINDAR" Gajinskis är Liquids enda spelare just nu.
Den amerikanska organisationen Team Liquid är i full gång att bygga om sitt CS-lag helt och hållet. Under den senaste veckan har Liquid brutit med sin coach Damian "daps" Steele samt plockat bort tre spelare från lagets startfemma.

De spelare som fått lämna femman är Josh "oSee" Ohm, Alex "Rainwaker" Petrov och Robert "patsi" Isyanov. Av dessa har Rainwaker och Patsi lämnat organisationen helt och hållet medan oSee placerats på transferlistan.

Några ersättare har ännu inte presenterats men Felipe "skullz" Medeiros, Casper "cadiaN" Møller och Russel "Twistzz" Van Dulken är namn som CS-sajten HLTV nämner som potentiella nyförvärv. Den brasilianska coachen Wilton "zews" Prado sägs vara tänkt som ersättare för daps.

De två Liquid-spelarna som inte fått lämna femman — Keith "NAF" Markovic och Mareks "YEKINDAR" Gajinskis — rapporteras fortsatt ingå i Liquids framtidsplaner. Under veckan bekräftades detta delvis då NAF förlängde sitt kontrakt med laget.

Team Liquid är just nu:
Keith "NAF" Markovic
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..